2010. február 16., kedd

egy februári hétvége

Welcome to England Niki!



csábos nem de?
how cool? ^^


Esik a hó szerte a világban csak épp itt nem :) Részvétem mindazoknak, akik újra szenvednek ettől és higgyétek el baromira együtt érzek! (ha ez segít) :)
Nem csekkoltam mostanában a hőmérőt de elég barátságos az idő. Ma durván egész nap napsütéses idő volt. A bikinim még mindig csak a fiókomban üdül s nem rajta, de már közeledik az a várva várt tavasz! :) és ugye ennek örömére már kezdjük előmelegíteni a kiránduló gépezetet. Vannak már konkrétumok, vannak, amik még halovány tervek(mindössze a dátumot illetve). Mint mindig most is itt van egy kis ízelítő :

Február 27. - London
Március 6. - London ~ au-pair találkozó
Március 9-11. - Pistiék Angliában, oxfordshire-i túrácskák
Március 12-14. - Európa túra ~ Brüsszel, Párizs, Bécs
Március 15-21. - holiday, 7 nap Magyaroszág
Április 3. - Bourton-on-the-Water és modell village
Április 10. - Bristol és Cheddar (ahol az egyik legfinomabb sajtot csinálják)
Május 21-23. - Írország

Az nyári programok még ködösek, de egy biztos, hogy tengerparti túrákat csinálunk!

Az elmúlt héten olyan sok minden történt, nem igazán emlékszem. Ami lényeges, hogy egyetemi csoporttársam végre megérkezett Angliába(Bicester), akit az első képen is láthattok. Még egyszer Isten hozott Angliában Niki! :) A hétvégén elmentünk csörögni Oxfordba. Nem az én világom a "disco" inkább ez a beülős egy picit lépek balra s jobbra tánc és nagyjából ennyi. Buli előtt egy ír pubban voltunk, ami tök klassz volt, legközelebb is odamegyek az tuti, csak hamarabb hogy legyen hely. Szuper élő zene volt és még szuperebb hangulat! :) Köszi srácok azt a hétvégét is!

Nos most csak ennyit írnék. Most éppen várom egy három tagú cseh társaságot vacsira meg egy ejtőzős jakuzzi-dumálós party-ra. A hétvégém ha minden igaz ismét klassz lesz de ezt majd a kövi szöszikében.. ;) kitartás.. tudom lustán írok mostanság pusz..

--------------------------------------------------------------------------------------

Tudtad e?

pigs might fly - körülbelül azt jelenti "majd ha piros hó esik"
sleet - havas eső, ólmos eső, dara
earlobe - fülcimpa

1 megjegyzés: