2010. február 8., hétfő

AU PAIR TALÁLKOZÓ

Kedves mindenki!

Ha még mindig érdeklődtök a találkozó iránt, szükséges hogy tudjátok némi változás történt.

2 NAPOSRÓL 1 NAPOSRA SZŰKÍTETTÜK, mivel sokan nem tudnak maradni és nem engedhetik meg, vagy nem tudják elintézni, hogy két napig távol legyenek. Tehát a programban is némi változás történt.

Az alapterv még mindig áll, ami a találkozó főszínhelye is egyben. Több hangulatos beülős kis helyet láttunk legutóbbi londoni kiruccanásunkon amit február 27-én személyesen lefoglalunk, tehát ez az jelenti, hogy legkésőbb 26.-ra mindenkinek vissza kell jeleznie, mivel szükségünk van a pontos létszámra. Itt -ahogy magunkat csajokat ismerve- elidőzünk 1-2 órát egy kis dumálgatással, nassolgatással, iszogatással... :)

Aztán irány felfedezni London főbb nevezetességeit :

-Első megálló : Séta az Oxford street-en, ahol a legklasszabb női boltokba is betévedhetünk majd Piccadilly Circus
-Második megálló : Hyde park (London legnagyobb parkja)
-Harmadik megálló : Big Ben, Parlament, Temze partja és a legjobbat a végére tartogattuk, a London Eye.
Ezt mind megpróbáljuk 3 maximum 4 órába belesűríteni.

Ezek után talán mindenki szívesen megpihenne egy kávézóban ahol ismét alkalmunk lenne nyugodtan beszélgetni stb.

KÖLTSÉGEKRŐL : a Londonig való utazást mindenki saját magának oldja meg, segítséget szívesen nyújtunk persze pl. hol lehet lefoglalni a vonatjegyet, hol a legésszerűbb leszállni stb. Akár kocsival, vonattal vagy busszal érkeztek EGY NAPOS METRÓ BÉRLETet mindenképpen vegyetek (ami néhány fontba kerül) mivel amint már elmondtam nagy távolságok vannak Londonba és csak metróval lehet pillanatok alatt egyik helyről a másikra jutni! Ez nagyon fontos!
A programok közül egyetlen egy fizetős, ami nem más mint a London Eye. 25 fontba kerül, és majdnem egy órás program. A host anyám mindenképp javasolja, és eddig mindenki érdeklődéssel jelzett vissza, hogy szeretné kipróbálni. Mindenki interneten előre lefoglalva vegye meg a jegyet, mert hatalmas sorok kígyóznak mindig. Ebben is segíthetünk, ha elakadnál...!
Költő pénzt is mindenki önmagát ismerve hozzon magával. De egy egyszerű menü egy pubban plusz egy kávé vagy egy juice egy kávézóban nem lehet több 15 fontnál.
Ha mindenki a találkozó fő üzenetére(vagyis beszélgetés, városnézés) koncentrál és nem vásárlásra(amire sok időnk nem is lesz igazán) 60 fontból utazási költséget is beleszámítva mindenkinek szépen ki kell jönnie.

Két időpont is választható : március első (márc. 6. szombat) vagy utolsó hétvégéje (márc. 27. szombat). Amelyikre többen voksoltok az lesz a dátum.
Délelőtt 10-kor a tali főszínhelyén a pub előtt találkozunk, aminek pontos címét, térképpel együtt minden visszajelzett au-pair lánynak elküldök egy febr. 27.-én.
A visszautazást nyugodtan tervezhetitek este 7-8 órára, mi páran este 10-ig is maradunk!

Kérlek benneteket, hogy február 26.-ig jelezzetek vissza, amennyiben másokat is hoznátok magatokkal írjátok meg, hogy kiket, honnan és hogy pontosan hány embert.

Nos, remélem hamarosan találkozunk! :)

2 megjegyzés:

  1. írtam mailt, de visszajött egy hibaüzenet, szóval elmondom itt is, hogy Ági üzeni, Edinburgh-ból, hogy elköltözött, oda ahol nincs net, és ezért írt nekem egy smst, hogy írjam meg, hogy nem jön össze az ő részéről az au pair tali... semmi bővebb infoért írj nekem
    amúgy :(

    VálaszTörlés
  2. Mi történt vele? remélem jól van azért. Fogok csinálni egy új email címet majd csak érdeklődőknek. Üzenem Áginak hogy sok szerencsét bárhol is van most!!!

    VálaszTörlés