2010. március 4., csütörtök

Februar

nezzunk egy gyors tenyallast. A rendszertelen blogvezetes eredmenye, hogy nehezen lehet visszaemlekezni a nem reg tortentekre valamit annak ellenere, hogy rengeteg minden tortenik es zajlik korulotted, nem tudod felidezni. Tanulsag : egy kis szorgalom vagy uj processzor.
Ami csak ugy jon :

Szuper aktiv februart tudhatok a hatam mogott! Socailizing - ez mindent kifejezez. Tarsasagi elet 100%, ami egy udito pezsgest ad angliai eletemnek. Nagyszeru emberek vesznek korul, epito regi es uj baratok. Az "csaladom" meg mindig ok, tortenetesen klasszabb. Korulottem elok es huseges skype tarsak tudjak, nem reg kisse panaszkodtam elszakadt a cerna egy ponton meg eltorott a mecses egyszer-ketszer, de persze mind csak magamban. Eros au pair nem mutatja mi az abra.. kicsit felborult az egyensuly ami teljes mertekben jellemzi a csaladot. A baba katasztrofa volt, betegseg, fogak stb... aminek kovetkezmenye, hogy az anyuka faradt, kimerult meg egy au pairrel is..! ami azert elgondolkodtatja a szegeny magyar csajt nem? Mit csinalok rosszul?? .... kiderult en kiraly vagyok, vagy legalabb is nem "rubbish". Szerencse, hogy a host anyam komunikacios kepessege csillagos 5-os az enyem meg 9 honap alatt jelentosen fejlodott, s igy mindent meg tudunk beszelni.

Mo hazament, vegleg elhagyta Angliat. O az a srac akinek a haza volt a partik melegagya! :) ((nos remelem lesett a rim.. :) )) szoval hogy tovabb haladjak, a halloween es a christmas party is nala volt, valamint Brighton-ba is vele voltam eloszor (na meg Ruthekkal) (L). Sajnos nem ismertem annyira amennyire az utolsok napokban rajottem, hogy kellett volna... de kellokepp ismerem ahhoz h kijelenthessem egy nagyszeru ember!

Az egyik francia gyerek : buli elott elmentunk "tankolni" a Sainsbury's-be. A boroknal idoztunk donteskeptelenul Martinaval. Erre beszol egy ilyet Olivier : mit kerestek ti a boroknal? Nem vodka utan kellene nezelodnotok? Ti azon nottetek fel ott Keleten nem??

Tanar : irj egy lehetetlen kerdest...! (nehez vagy keptelenseg ra valaszt adni)
mindenki toll elo, gondolkodik... Greta kerdese : Meddig fogok elni? Tanar : miert akarod tudni? Greta : mert akkor olyan dolgokat csinalnek, amelyeket mindig is akartam, megvalositanam az osszes tervemet stb.. mivel tudnam a pontos datumot... Tanar : miert nem csinalod pontosan ugyan ezt most? sose tudjuk mikor halunk meg...!

Ujitas : aprilistol au pair plusz leszek. Tobb munka, tobb peeeenz! :)

Mar megint hosszabitok. Most jelenlegi allas szerint szeptemberig maradok. Annak ellenere, hogy meg mindig 95 szazalekkal tobb jo mint rossz dolog tortenik es egyszeruen csak imadok itt lenni szembesulnom kell azzal, hogy nem lehet leragadni, es Anglia csak egy allomasa lesz az eletemnek. Nagyszeru kezdete a felnott koromnak, egyik leghasznosabb fejezete a tortenetemnek.. tovabb kell mennem. Biztos sokunkkal megesett es megesik, hogy ha elertel valamit, amit mindig is akartal, es szilard labakon allsz egy onbizalommal megtoltott kistaskaval a kezedben ott ahol regen csak almodozni mertel, hogy egyszer lehetsz, akkor mindig tobbre vagysz.. Ambicio... Szeretem ezt az erzest.

Az ido : na most minden angol eloveheti az egyik legkozkedveltebb szot : LOVELY. az ido pontosan ilyen! LOVELY! meg akkor is ha fuj a szel es tegnap huvosebb volt, en meg mindig csak azt tudom mondani, hogy LOVELY! Anglia ebredezik!!! S mind tudjuk ez mit jelent.. Itt az ido elovenni a kamerat, leulni a google map ele, tervezni, szervezni es elkezdeni ujra kirandulni!!!!!

9 honapja es 3 napja vagyok Angliaban! :) Still love it!!!

Nos es most zarom soraimat.. tobbrol nem is erdemes irni, mivel nem minden elmenyt lehet szavakba onteni. A kepek mint mindig talan tobbet meselnek....









most Martina vezet

























Irish pub - Oxford



I've got the power!!!!!!!!!!!!!











en krealtam

Jingaaaaaaaaa





ZZzzzzzz..











fake tea chat..

legy csabos..ezzz azzz!





kedvenc mosoly :D :D :D :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése