2010. május 4., kedd

Bristol


Sziasztok!

Gondolom most mindenki nez egy hatalamasat, mert itt egy ujabb bejegyzes. I got told off azaz Zsofi baratnom megkritizalta a blogvezetesemet teljesen jogosan! Nem toltom fel idoben a bejegyzest, alig irok es mennyire igaza van mar megint az en baratnomnek! Annyi elmenyt le sem irok, amelyek meg a nagyszeru kepeken keresztul sem jonnek at mivel szavakba kell foglalni!

Nos a mostani fejezet a mult hetvege elotti hetvegerol szol, amit Bristolban toltottunk. Az ido nekunk kedvezett annak ellenere, hogy az elorejelzes esozest igert. Eldontottuk, hogy meg a zapr se all utunkba :) Be kell valljam, Bristol nem az a hely amitol hatas dob az ember vagy ahova visszavagyna... persze FUN volt csak vissza nem fogok menni sztem... (nem ugy mint Brigthon 8) ) Szoval amit meglatogattunk : Bristoli katedralis, obol, egyetem, a hires hid - Clifton Suspension s a varos maga. Tovabba betevedtunk teljesen varatlanul egy korusi gyulekezore, ami fantasztikus elmeny volt. A kepekkel osszekotok meg egy-ket kommentet. Szoval most jojjon a vizualis elmeny :



Katedralis kertje
Korus helyszin

Most lehet kitagul a pipilla es szelesre huzzatok a szemeteket, de beultunk egy korus gyulekezore. Szerintem fogalmunk sem volt hova is tevedtunk :) A lenyeg hogy egy hatalmas aula tele volt emberekkel es a szinpadon 4 enek tanar allt. Egy tenor, egy alt, egy sopran es egy basszus tanar. Eloszor elenekeltek a sajat hangnemukben a dallamot majd a kozonsegbol a megfelelo hangnemhez tartozok utanuk ismeteltek. S a vegen a 4 hangszin egyutt enekelt. Persze minket is beleertve. (jatszatok le az egyik baratunk altal keszitett videot)














Bristol utcain bealltunk Martinaval egy utcazeneszhez :) Jo elmeny!













3 megjegyzés:

  1. street artos kép már milyenjó ;)

    VálaszTörlés
  2. kár hogy ez kimaradt nekem, na de a cardiffos hétvége kárpótolt, nagyon várom azt a bejegyzésedet! (kedves olvasók: készüljetek az egyik legjobb bejegyzésre :P ) zsófi

    VálaszTörlés
  3. igaza van Zsófinak tényleg rendszertelenül vezeted a blogodat. a sok szép kép jó, de a belsőt tartalmat amit te gondolsz/érzel azt nem mutatja. szóval egy szó mint száz olvasd vissza a korábbi bejegyzéseidet és kanyarodj vissza ahhoz a lelkes Melindához aki több mindent megosztott velünk.
    (attól még most is jó a blogod :), ez csak tanács volt)

    Fruzsi vtam

    VálaszTörlés