2009. június 25., csütörtök

Csak nehany kep egy jo delutanrol...

bunker:)


a nyuszink

Hatts terrorban tart :)

en es a napsugi

:)
Hattiek
Hattie, Harry es Pepper
Hattie
Kep Emmarol, Hattierol es Ellierol

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most találtam meg a blogodat. Annyira szerencsés vagy, hogy kinnt lehetsz egy ennyire normális családnál!!! Én még "csak" 17 vagyok, de gondolkom rajta, hogy egyetem előtt kimegyek egy évet. Leírnád ide az ügynökség nevét? Nézegettem, de annyi van és tényleg mind biztatóan hangzik, csak annyi rosszat hallani ma már. Előre is köszi. Más au pair-ek mit mondanak? Mindenkinek ennyire pozitív tapasztalatai vannak? Ha gonodlod írhatsz ide: s.anna92@freemail.hu
    Köszike :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    http://www.aupairagency.hu/ <-- ez az iroda oldala. Ezen a kornyeken elo nem magyar au pair-ek mind azzal az angol irodaval jottek ki, akikkel az en magyar irodam kapcsolatban all. A magyar lanyok akiket itt ismertem meg nem ezzel jottek ki. Mindenfele tapasztalatot hallottam mar, szerintem nem lehet semmit se kiszamolni es nincs semmire garancia, hogy minden szuper lez. Ha a tovabbiakban segitsegre van szukseged irj egy mail. Minden jot.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Az előző beírásodhoz került vhogy a kommentem. Azt hittem, pedig, hogy az utolsóhoz. :) É.

    VálaszTörlés
  4. Szia,
    semmi gond. Nem volt orientacio, szerintem ez csak az USA-ba keszuloknek szukseges, meg hallottam olyanrol, hogy nehany iroda tart orientaciot europai orszagokba keszulo au pair-nek is.

    VálaszTörlés