2009. június 22., hétfő

Hetvege Brightonban meg egy kis ez+az

Ugy telik az ido el sem hiszem, hogy mar 4. hete vagyok itt? Ez tenyleg igy van?! Ha nem latom a naptaramat nem is hiszem el.... Es imadom! Es imadni fogom!(remelem) :) Bevallom, azt hittem mielott kijottem, hogy majd sok idom lesz teat szurcsolgetni meg huuu nem is tudom, hogy szinte mindenre lesz idom, meg h kicsit dog unalom lesz, de ahhhh! ekkorat csalodni! KELLEMESEN! Minden nap egy akkor bejegyzest erdemelne! De hat persze se idom, se erom erre minden nap! Sorry, de probalkozom, ugye latszik az igyekezet ?? :)

Annyi mindent megtudtam magamrol, amit eddig sosem gondoltam volna. Van ami nem nagy szam(masnak, de nekem igen).. pl. hogy meg fogom erteni a Tv-t(persze meg nem mindent) ilyen rovid ido alatt, es ha hallgatom a kocsiban a radiot, megertem a poent es tudok nevetni, es hogy azok a dalok, amelyeket gyerekfejjel nem is tudom milyen angollal enekeltem most ertem es nevetek magamon :) a masik nagy meglepi, hogy elotte a budos eletbe nem vasaltam inget.... most jarok az Emma legjobb baratnojehez egy heten geyszer es azt mondta, sosem vasaltak ki ilyen szepen a ferje ingeit.. :) extra penzt is kaptam. Azt se gondoltam volna, hogy egyedul kocsival ennyi helyre el tudok majd menni magamtol Angliaban.... azt se, hogy ennyi baratot tudok szerezni majd itt.. pff mindenki annyira mas rendes, normalis biztos vannak bunkok is valahol?! majd szoljatok ha talakoztatok egyel, mert en meg nem.... de nem leszek elfogult biztos csak jo kornyeken vagyok es a csunya "nagy vilag" ott var valahol Oxfordshire utan, hogy beszolhasson nekem...... na majd talakozunk.. tovabba azt se hittem volna, hogy tenyleg ilyen szep, azt hittem ha idejovok majd csalodok mint mindig... de nem.. es azt sem hittem volna, hogy elromlik a laptopom..de ez mas teszta..

Brighton :

OOHH I LOVE BRIGHTON!!!!!!! AND SEE U AGAIN!!!!!!!! :) AND AGAIN AND AGAIN AND AGAIN!!!!!!
gyerekek ne oljetek meg, de a kocsiban hagytam a fenykepezot es nincs egy kep se :D -- de nyugi majd kesobb, a tobbiek csinaltak :)
Reggel 9korul indultunk Lena(nemet au pair) kocsijaval mentunk.. Lena, Ruth(osztrak), Mo es en. Kb 3 oras volt az ut, es pff annyi szar, tobbsavos es idegesito korforgalomal talalkoztunk!!! waaa egy parszor eltevesztettuk a kijaratot, de itt nem kell megijedni :):):):) bar korforgalomban, nem nehez ujraprobalkozni.. amikor megerkeztunk nem volt az a huhaaa de jo ido, de azert nem szurt ki velunk(annnyira). Eloszor elmentunk termeszetesen a tengerparthoz, ott volt egy hatalmas molo szeruseg vagy micsoda.. es csomo kajalda, vidamparkos cuccok meg casino felesegek voltak... allat! nekem bejott! itt ettuk meg a reggelinket delben! :) es Ruth kajajat megtamadta egy siraly... eszmeletlen.. >) Aztan bementunk a varoskozpontba.. annyi bolt, kajalda, kis nyavajas uzletek tudjatok, remelem ertitek?! :) oooooo sajna bementunk a plazaba is ahol megint vedkeztem(vedkeztunk) es vasaroltunk....... /kesobb elmentunk egy muzeumba.. eleg jo volt, es itt nem kell belepot fizetni.... mellesleg :) aztan meg jo soooooookat setaltunk es megint megeheztunk es beultunk egy fish and chips-be... ahol egy angol alkalmazott se volt... :D csak ororsz, kinai vagy japan vagy nem tudom kik... :) utana elmentunk "kisvasutazni" ez a tengerpart menten ment vegig... aztan a "vegallomason" volt egy molo... benyult egeszen a tengerbe... olyan szuper volt ... ereztem a nyar illatat, amit Magyarorszag felol hozott a szel :) komolyan pfff >D nyammmmm!!! utanna nem sokkal mentunk is haza... igy tomoren roviden:) mikor hazaertunk(Witney-be) nem Chippybe, lezuhanyoztunk es elmentunk bulizni... jo volt csak nagggyon rovid itt 2-kor bezar a bazar!!!!! :D de jo volt!!! senki nem cigizhetett bent a helyisegben es nem fulladtam meg!! jo szokas! piros pont Anglianak ujra.. :) bocsi..
hazamentunk egybol elaludtam.. masnap megreggeliztunk es megneztuk a Gladiatort... :) aztan 5korul mentem is haza....

Mas egyeb : megerkezett a magayr lany de ezt mar azt hiszem emlitettem.. mar taliztunk es hal Istennek normalis:):):):) es amr van egy csomo tervunk jupppppi :) Kovetkezo 7vegen semmi extrat nem csinalunk csak atmegyunk Oxfordba es utana eljon ide hozzank :)

Meg valalmi : Rakoczi Gabriellanak koszonet! :) (K) (K)
es meg valami megis van nehany kep.. amit mar megkaptam Brightonrol :




ez volt a muzeum

hulye madar :)

SZERETEK mindenkiiit!

3 megjegyzés:

  1. Hi girl,
    Látom szuper hétvégéd volt. Nekem is :D
    Amugy mit köszönsz? A próbálkozást? Jobban örültem volna ha sikerül megcsinálni.
    Jah megnéztem Bringhtont a térképen és 23 kmre van attól a helytől ahol én voltam (Ferrig).
    Remélem majd egyszer együtt is lejutunk a tengerhez.
    Na pussza és légy jó.
    C u soon.

    Gabriella

    VálaszTörlés
  2. Oh hey
    Yeah, thanks for your all help and I am sorry about long journey..... I hope we could meet again.. I think it wont be a problem ;) ohh and Brighton.. next time I could use my car!!! Cos I'll have a many drive experience :)(hopefully) I am sure I gonna be a perfect driver soon :):) So don't worry we will meet soon!!!!!!!!!!!
    Take care!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szia! Mi nem ismerjük egymást, de így ismeretlenül is jó olvasni a blogod :). Nektek volt orientáció, felkészítés, mint az USA-ban dolgozó au-paireknek szokott lenni? Have a nice day! É.

    VálaszTörlés