2011. március 19., szombat


tenyernyi bio eper M&S

A villa eleje
 A villa a foutcarol (hatalmas park elotte)

4 megjegyzés:

  1. Hú a hegedet kisebbnek képzeltem, de biztos vagyok benne szépen begyógyul majd és lesz egy szexepiled :D

    Kíváncsi lennék mennyire lehet valami bio, ha ilyen nagy?! :D
    A villa oltári!

    F

    VálaszTörlés
  2. Szia Fruzsi!

    Holnap szedik ki a varratokat, es majd meglatod, hogy nagyon szepen osszefort. persze meg az elso par honapban szembeotlo lesz, de majd elhalvanyul. Miamira mar vettem egy bazi nagy strand kalapot, mert az arcomat nem igazan erheti napfeny. :)

    Az eper. En is szkeptikusan altam hozza, de ilyen finomat is regen ettel. Amire bio van irva, annak is kell allitolag lennie. Allitolag. Nem valami szep szo, de reggel fel11 van es nincs kedvem masikat hasznalni :)

    Szep napot es koszi az emailt :)

    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia Melinda!
    Soha nem tűnt föl egy korábbi képeden sem, hogy lenne valami eltávolítanivaló az arcodon. Nekem sok anyajegyem van, de már megszoktam őket. A nagy bánatom, hogy a bőrgyógyász szerint 10-4-ig nem mehetnék napra, vagy csak pólóban. Nekem, aki imádja a bronzos barnaságot és a napot, ez hatalmas büntetés. És általában nem is sikerül betartani. :( Szoliba nem járok, de a nyári barnaságról nem tudok lemondani.
    Azt hittem képben vagyok, de ez milyen villa is??? :O Ez azé a családé, ahol mother help vagy?

    Jajjj, az az eper. Bio ide vagy oda, szinte érzem az illatát. Úgy beleharapnék. :)

    Remélem szépen gyógyul a heged!

    Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Szia Tunderbeka! :)

    Nekem is nagyon kell ovni a borom a napfenytol, de kinek nem?! kegyetlen, gyilkos az UV sugarzas. Lassan a naptej fabatkap se fog erni. En szoliba mar nem is tudom mikor voltam, de nem is keresem. Ha most visszanezem azokat a regi kepeket, melyeken meg szoliztam eskuszom rosszul vagyok a latvanytol. Talan meg azt is mondanam, narancssargas vagyok :) Sajnalom, hogy nem hallgattam a kozmetikusomra, aki mindig azzal tomte az agyam, hogy a szoli karos hatasait a kovetkezo par evben fogom tapasztalni, szo szerint a sajat boromon. Es ime, igaza is lett. Rengeteg anyajegy jott ki rajtam az utobbi evekben. Persze ahogy oregszel ez egy bizonyos mertekig termeszetes, viszont en tudom ez a szoli csoveknek is nagy mertekben betudhato.

    Well, lesson is learnt again. Szoval mar szinte sosem sulok pecsenye pirosra es olyan barna sem leszek mint anno. :) De egyefene, mert ez az borom termeszetes szine.

    Ma van varratszedes. Majd irok arrol is.

    Szep hetet!

    Puszi

    VálaszTörlés